• Kompas d.d. Dunajska 117 1000 Ljubljana
 • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Bucksmore Education, Plumpton College – Bucky Adventure / Bucksmore Animal Care

Jezikovni tečaj blizu Brighthona

Program Bucky Adventure je privlačen za tiste, ki si poleg jezikovnega tečaja želijo poglabljati svoje znanje angleščine ob pustolovskih doživetjih. Bucksmore Animal Care pa za ljubitelje živali, ki si želijo pobliže spoznati tudi praktično delo z različnimi živalmi, se pri tem zabavati in poglabljati svoje znanje angleščine.

Bucky Adventure obsega 20 ur tedensko pouka angleščine, ki je skupen s programom Bucksmore Summer. Splošni jezikovni tečaj je osredotočen na osvajanje slovnice in besednega zaklada skozi komunikacijo, obsega pa tudi uporabne teme, na primer metode učenja, pismenost, kulturo in življenjske veščine. Pouk angleščine tečajnikom tako pomaga postopoma poglabljati veščine in izgrajevati samozavest, ob tem pa izboljšajo tudi svoje razumevanje angleških knjig, filmov, pesmi, interneta in medijev. Poleg tega pa usmerjeno poglabljajo akademske veščine branja, pisanja, poslušanja in govorjenja.

Vsi tečajniki prvi dan tečaja opravijo preizkus znanja, na podlagi katerega so nato razvrščeni v ustrezno težavnostno stopnjo.

Poleg jezikovnega pouka program obsega vsaj 6 adrenalinskih doživetij, na primer osnove jadranja na jezeru Ardingly, gorsko deskanje pod vodstvom profesionalnih inštruktorjev, jahanje v konjeniškem centru kolidža Plumpton, gorsko kolesarjenje po hribovju South Downs ali gradnja splavov z uporabo sodov, vrvi in lesa in nato tekma s tako izdelanimi splavi …

Tečajniki se družijo tudi pri športnih aktivnostih (nogomet, netball, touch rugby, kriket, košarka in tek čez ovire) in različnih zabavnih igrah, za doplačilo pa lahko obiskujejo tudi tečaj jahanja (dvakrat po dve uri na teden). Večere si krajšajo na primer s kvizi, ogledi filmov, plesnimi izzivi, Zombie Runom ali diskom.

Program obsega dva celodnevna in en poldnevni izlet na teden. Cilji celodnevnih izletov so na primer London, Oxford, Thorpe Park … cilj poldnevnega izleta pa je na primer Brighton.

Potrebno predznanje: najmanj A2

V program je lahko vključenih največ 24 tečajnikov.

Bucksmore Animal Care je posebej privlačen za ljubitelje živali, ki bi želeli pobližje spoznati tudi praktično delo z različnimi živalmi in se pri tem zabavati in poglabljati svoje znanje angleščine. Program obsega 15 ur tedensko pouka angleščine, ki je skupen s programom Bucksmore Summer. Splošni jezikovni tečaj je osredotočen na osvajanje slovnice in besednega zaklada skozi komunikacijo, obsega pa tudi uporabne teme, na primer metode učenja, pismenost, kulturo in življenjske veščine. Pouk angleščine tečajnikom tako pomaga postopoma poglabljati veščine in izgrajevati samozavest, ob tem pa izboljšajo tudi svoje razumevanje angleških knjig, filmov, pesmi, interneta in medijev. Poleg tega pa usmerjeno poglabljajo akademske veščine branja, pisanja, poslušanja in govorjenja.

Vsi tečajniki prvi dan tečaja opravijo preizkus znanja, na podlagi katerega so nato razvrščeni v ustrezno težavnostno stopnjo.

Poleg jezikovnega pouka program obsega še 7,5 ur pouka oskrbe živali tedensko. Program oskrbe živali sestavlja teoretični in praktični pouk rokovanja z glodalci, plazilci, dvoživkami in nevretenčarji, čiščenja kletk in terarijev, hranjenja živali in pregleda njihovega zdravstvenega stanja, pa tudi na primer sprehajanje dihurjev.

Tečajniki se družijo tudi pri športnih aktivnostih (nogomet, netball, touch rugby, kriket, košarka in tek čez ovire) in različnih zabavnih igrah, za doplačilo pa lahko obiskujejo tudi tečaj jahanja (dvakrat po dve uri na teden). Večere si krajšajo na primer s kvizi, ogledi filmov, plesnimi izzivi, Zombie Runom ali diskom.

Program obsega dva celodnevna in en poldnevni izlet na teden. Cilji celodnevnih izletov so na primer London, Oxford, Thorpe Park … cilj poldnevnega izleta pa je na primer Brighton.
Potrebno predznanje: najmanj A2
V program je lahko vključenih največ 11 tečajnikov.

 • Bucky Adventure
 • Bucksmore Animal Care
 • adrenalinska doživetija
 • oskrba živali
 • 2 tedna
 • športne in družabne aktivnosti
 • prevoz z letališča do kolidža in nazaj na letališče

Datumi tečajev v letu 2019

 • 02. 07. 
 • 16. 07.

Za vse prijave je potrebna potrditev s strani organizacije Bucksmore Education (za to sta potrebna vsaj dva delovna dneva od vaše prijave na prodajnem mestu).

PROGRAMcena 2 tedna
Bucky Adventure3.250 EUR
Bucksmore Animal Care3.250 EUR

CENA VKLJUČUJE

 • pouk angleščine 20 ur (Bucky adventure) in 15 ur (Animal Care) na teden,
 • program vsaj 6 adrenalinskih doživetij oziroma 7,5 ur oskrbe živali na teden,
 • popoldanske in večerne športne in družabne aktivnosti,
 • dva celodnevna in en poldnevni izlet na teden,
 • nastanitev v eno ali dvoposteljnih sobah (polni penzion),
 • prevoz z letališča do kolidža in nazaj na letališče za Heathrow ali Gatwick za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času,
 • stroške organizacije
STAROST TEČAJNIKOVTRAJANJE TEČAJASTOPNJA TEČAJANAJVEČJE ŠTEVILO TEČAJNIKOV V RAZREDUŠTEVILO UČNIH UR NA TEDEN
od 13 do 16 let2 tednaA1 – C1 V ustrezno težavnostno stopnjo so tečajniki razporejeni na podlagi preizkusnega testa.Bucky Adventure – 24 / Bucksmore Animal Care – 11Bucky Adventure – 20 / Bucksmore Animal Care – 15

NASTANITEV

Tečajniki so nastanjeni v kolidžu v eno ali dvoposteljnih sobah, odvisno od razpoložljivosti. Kopalnice so skupne. Potovanje načrtujte tako, da prispete v torek in odidete v torek, po zaključku tečaja.

Potovanje do Plumpton Collega poteka individualno – seveda pa vam bomo z veseljem svetovali in za vas opravili vse potrebne rezervacije. Potovanje naj bo načrtovano tako, da boste v šolo prispeli v torek in odšli v torek.

Pri rezervaciji in nakupu letalske vozovnice za mladoletne tečajnike bodite izjemno previdni, ker imajo različni letalski prevozniki različna pravila glede potovanja mladoletnih oseb brez spremstva, s katerimi se morate pred nakupom natančno seznaniti in jih tudi dosledno upoštevati.

Prevoz z letališča je potrebno naročiti ob prijavi na tečaj. Za organizacijo prevoza Bucksmore Education potrebuje natančne podatke o prihodu in/ali odhodu in podatek o tem, ali tečajnik potuje z letalsko vozovnico “Unaccompanied Minor”.

Prevoz z letališča do kolidža in nazaj na letališče za Heathrow ali Gatwick za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času, je vključen v ceni. Tečajniki, ki ne izkoristijo teh prevozov, niso upravičeni do nikakršnega povračila.

Za prevoz z drugih letališč ali izven navedenih ur pa je potrebno doplačilo, minimalno 170 EUR v eno smer, pred nakupom letalske vozovnice nas kontaktirajte, da preverimo in vam posredujemo točne stroške doplačil.

Lokacija Šole na Zemljevidu