• Kompas d.d. Dunajska 117 1000 Ljubljana
 • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Bucksmore Education, Three Capitals

Jezikovni tečaj v Londonu, Edinburghu, Cardiffu

Program Bucksmore Three Capitals je dvotedensko potovanje po Veliki Britaniji, na katerem tečajniki obiščejo nekatere od največjih znamenitosti treh britanskih dežel. V program je vključen tudi akademski program (pouk angleščine) v Edinburghu ter projektno delo, povezano z angleško, škotsko in valižansko kulturo.

Teh lokacij ni mogoče vključiti v program ogledov pri običajnih poletnih tečajih, zato je ta program odlična dvotedenska predstavitev Velike Britanije ali pa izvrstna dopolnitev drugemu tečaju.

Potovanje se začne in konča v Londonu, med posameznimi lokacijami se potuje z zasebnim avtobusom, tečajniki pa obiščejo York, Edinburgh, nacionalni park Lake District, Cardiff, London …

V Yorku (1 nočitev) si ogledajo slavno katedralo, obzidje in ulico Shambles, v Edinburghu (6 nočitev) imajo pouk angleščine, poleg tega pa obiščejo mestne znamenitosti, kakor je Alnwick Castle (Hogwarts in Harry Potter), Holyrood Park in Arthur’s Seat, Edinburški grad, karte za Fringe festival show,… v Lake Districtu (1 nočitev) se podajo s čolnom na jezero Windermere, spoznajo Wordswortha in romantične pesnike, v Manchestru, domačem mestu slavnega nogometnega kluba Manchester United, si ogledajo stadion Old Trafford, v Cardiffu (2 nočitvi) grad, muzej narodne zgodovine Walesa in Stonehenge, v Londonu (4 nočitve) pa musical v West Endu, nakupovalno ulico Oxford Street, Shakespearovo gledališče Globe … Ob zaključku programa pa sledi še predstavitev projektov.

 • Bucksmore Three Capitals
 • potovanje po Veliki Britaniji
 • nastanitev v kolidžih in v mladinskih hotelih (polni penzion)
 • letalski prevoz do Londona in nazaj
 • projektno delo, povezano z angleško, škotsko in valižansko kulturo

Datumi tečajev v letu 2019

 • 30. 07. – 13. 08.
PROGRAMcena 2 tedna
Bucksmore Three Capitals2.815 EUR

OPOMBA

Za vse prijave je potrebna potrditev s strani organizacije Bucksmore Education (za to sta potrebna vsaj dva delovna dneva od vaše prijave na prodajnem mestu). Produkt: 80449

CENA VKLJUČUJE

 • 30 ur pouka angleščine in projektnega dela,
 • vstopnine in prevoze z zasebnim avtobusom,
 • nastanitev v kolidžih in v mladinskih hotelih (polni penzion),
 • prevoz z letališča do nastanitve v Londonu in nazaj na letališče za Heathrow, Gatwick ali London City za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času,
 • stroške organizacije.
STAROST TEČAJNIKOVTRAJANJE TEČAJASTOPNJA TEČAJANAJVEČJE ŠTEVILO TEČAJNIKOV V RAZREDUŠTEVILO UČNIH UR NA TEDEN
od 13 do 17 let2 tednaA2 – C140 – 4530 ur pouka angleščine in projektnega dela

NASTANITEV

Na vseh lokacijah je poskrbljeno za nastanitev v kolidžih ali v mladinskih hotelih in za polni penzion. Fantje in dekleta so nastanjeni ločeno. V večini nastanitvenih kapacitet so na voljo računalniki. Potovanje načrtujte tako, da prispete v London torek, 1. avgusta, in odidete iz Londona v torek, 15. avgusta.

Potovanje do Londona poteka individualno – seveda pa vam bomo z veseljem svetovali in za vas opravili vse potrebne rezervacije. Potovanje naj bo načrtovano tako, da boste v London prispeli v torek in odšli v torek.

Pri rezervaciji in nakupu letalske vozovnice za mladoletne tečajnike bodite izjemno previdni, ker imajo različni letalski prevozniki različna pravila glede potovanja mladoletnih oseb brez spremstva, s katerimi se morate pred nakupom natančno seznaniti in jih tudi dosledno upoštevati.

Prevoz z letališča je potrebno naročiti ob prijavi na tečaj. Za organizacijo prevoza šola potrebuje natančne podatke o prihodu in/ali odhodu in podatek o tem, ali tečajnik potuje z letalsko vozovnico „Unaccompanied Minor“.

Prevoz z letališča do namestitve v Londonu in nazaj na letališče za Heathrow, Gatwick ali London City za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času, je vključen v ceni. Tečajniki, ki ne izkoristijo teh prevozov, niso upravičeni do nikakršnega povračila.

Za prevoz z drugih letališč ali izven navedenih ur pa je potrebno doplačilo, minimalno 170 EUR v eno smer, pred nakupom letalske vozovnice nas kontaktirajte, da preverimo in vam posredujemo točne stroške doplačil.

Lokacija Šole na Zemljevidu