• Kompas d.d. Dunajska 117 1000 Ljubljana
 • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Bucksmore Education, Tonbridge School

Jezikovni tečaj v Tonbridge-u

Tečaj Young Leaders ne razvija samo jezikovnih sposobnosti, temveč tudi samozavest in voditeljski potencial. Program obsega 28 ur tedensko in vključuje lekcije iz teorije, interaktivna predavanja, raziskovalne projekte in študije primerov iz resničnega življenja. Poleg razvijanja jezikovnih veščin pomaga tudi pri izgrajevanju samozavesti za javno nastopanje in prezentacije in veščin upravljanja časa ter debatiranja, pogajanja in vodenja.

Pri poučevanju uporabljajo metode, kot so interaktivna predavanja, delavnice, študije primerov, lekcije iz teorije, skupinski projekti in debatni krožek. Vsak teden ima osrednjo temo, na primer pravo, politika, novinarstvo, poslovne inovacije, Združeni narodi in marketing. Teme bodo znane ob začetku tečaja.

Lekcije iz teorije dopolnjujejo tedensko projektno temo in so na primer v tednu, ko je osrednja tema pravo, lahko pravni sistem Velike Britanije, jezik v sodni dvorani ali določena vidna osebnost iz sveta prava.

Interaktivna predavanja so resna predavanja na univerzitetnem nivoju, ki prav tako dopolnjujejo tedensko temo in omogočajo sodelovanje med predavateljem in publiko.

Študije primerov razvijajo veščine, ključne za vodenje: raziskovanje, kritično mišljenje in reševanje problemov. Delo poteka v majhnih skupinah in obsega raziskovanje in prezentacijo resničnega primera.

Delavnice so posebej namenjene razvijanju veščin pogajanja, javnega nastopanja in debatiranja.

Debatni krožek tečajnike spodbuja, da sodelujejo v zanimivih in spodbudnih razpravah, povezanih s tedensko temo.

Aktivnosti v prostem času so namenjene zabavi in druženju, na primer: kazino in reševanje skrivnostnih umorov, organizirane športne aktivnosti (šola ima lastni vrhunski športni center, ki obsega bazen, športno dvorano in obsežna športna igrišča), proste obiske Tonbridga v manjših skupinah, poldnevne izlete (npr. Royal Tubridge Wells, Hever Castle, Canterbury) in celodnevne izlete (Thorpe Park, Oxford, Brighton in več lokacij v Londonu). Večina izletov združuje kulturo, zabavo in prosti čas, en izlet na teden pa smiselno dopolnjuje tedensko temo (npr. londonsko Kraljevo sodišče v tednu prava, muzej blagovnih znamk in Portobello Market v tednu marketinga …)

Potrebno predznanje: najmanj B1+.

V program je lahko vključenih največ 55 tečajnikov.

 • Young Leaders
 • pouk in projektno delo
 • 28 ur tedensko
 • 2 tedna
 • samozavestno javno nastopanje
 • interaktivna predavanja
 • debatni krožek

Datumi tečajev v letu 2019

 • 09. 07. 
 • 16. 07. 
 • 23. 07. 
 • Program Young Leaders se zaključi 6. avgusta.
 • Za vse prijave je potrebna potrditev s strani organizacije Bucksmore Education (za to sta potrebna vsaj dva delovna dneva od vaše prijave na prodajnem mestu).
PROGRAMcena 2 tedna
Young Leaders3.750 EUR

CENA VKLJUČUJE

 • pouk in projektno delo 28 ur na teden,
 • popoldanske in večerne aktivnosti,
 • dva celodnevna in en poldnevni izlet na teden,
 • nastanitev v eno ali dvoposteljnih sobah (polni penzion),
 • prevoz z letališča do kolidža in nazaj na letališče za Heathrow ali Gatwick za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času,
 • stroške organizacije
STAROST TEČAJNIKOVTRAJANJE TEČAJASTOPNJA TEČAJANAJVEČJE ŠTEVILO TEČAJNIKOV V RAZREDUŠTEVILO UČNIH UR NA TEDEN
od 13 do 16 let2 tednaB1 – C2 V ustrezno težavnostno stopnjo so tečajniki razporejeni na podlagi preizkusnega testa.5528

NASTANITEV

Tečajniki so nastanjeni v šoli v eno ali dvoposteljnih sobah, odvisno od razpoložljivosti. Kopalnice so skupne. Potovanje načrtujte tako, da prispete v torek in odidete v torek, po zaključku tečaja.

Tečajniki so nastanjeni v šoli v eno ali dvoposteljnih sobah, odvisno od razpoložljivosti. Kopalnice so skupne. Potovanje načrtujte tako, da prispete v torek in odidete v torek, po zaključku tečaja.

Potovanje do Tonbridgea poteka individualno – seveda pa vam bomo z veseljem svetovali in za vas opravili vse potrebne rezervacije. Potovanje naj bo načrtovano tako, da boste v šolo prispeli v torek in odšli v torek.

Pri rezervaciji in nakupu letalske vozovnice za mladoletne tečajnike bodite izjemno previdni, ker imajo različni letalski prevozniki različna pravila glede potovanja mladoletnih oseb brez spremstva, s katerimi se morate pred nakupom natančno seznaniti in jih tudi dosledno upoštevati.

Prevoz z letališča je potrebno naročiti ob prijavi na tečaj. Za organizacijo prevoza Bucksmore Education potrebuje natančne podatke o prihodu in/ali odhodu in podatek o tem, ali tečajnik potuje z letalsko vozovnico „Unaccompanied Minor“.

Prevoz z letališča do kolidža in nazaj na letališče za Heathrow ali Gatwick za lete, ki pristanejo med 10:00 in 22:00 po lokalnem času, je vključen v ceni. Tečajniki, ki ne izkoristijo teh prevozov, niso upravičeni do nikakršnega povračila.

Za prevoz z drugih letališč ali izven navedenih ur pa je potrebno doplačilo, minimalno 170 EUR v eno smer, pred nakupom letalske vozovnice nas kontaktirajte, da preverimo in vam posredujemo točne stroške doplačil.

Lokacija Šole na Zemljevidu