• Kompas d.o.o. Dunajska 117 1000 Ljubljana
 • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

OXFORD INTENATIONAL – Tečaji angleškega jezika v Italiji – Dolomiti

Jezikovni tečaj angleščine v Italiji - Dolomiti

Počitniška šola organizacije Oxford International v letu 2021 organizira tečaje angleškega jezika v osrčju Dolomitov, le 3 ure stran iz Ljubljane. Poletne tečaje bodo organizirali v bližini mesteca Forni Avoltri na lokaciji Piani di Luzza v počitniški vili.

Program obsega 15 ur pouka na teden z učitelji, ki je jim je angleščina materni jezik. Pouk je zasnovan tako, da povezuje učenje angleščine in spoznavanje angleškega življenja in kulture. Pouk obsega vse štiri jezikovne veščine poslušanja, branja, pisanja in govorjenja o različnih temah, ki so primerne za ustrezno starostno skupino in stopnjo jezikovnega znanja.

Poudarek pouka je na komunikaciji, kar tečajnikom pomaga, da pridobivajo samozavest pri sporazumevanju v angleščini tudi izven učilnice.

Vsi tečajniki prvi dan tečaja opravijo preizkus znanja, na podlagi katerega so nato razvrščeni v ustrezno težavnostno stopnjo. Urnik pouka in aktivnosti tečajniki dobijo po razvrstitvi v skupino in si ga ni mogoče poljubno izbirati.

Vsi tečajniki prvi dan tečaja opravijo preizkus znanja, na podlagi katerega so nato razvrščeni v ustrezno težavnostno stopnjo. Urnik pouka in aktivnosti tečajniki dobijo po razvrstitvi v skupino in si ga ni mogoče poljubno izbirati.

Poleg pouka angleščine program vključuje tudi program skupinskih aktivnosti in raziskovanja okolice.  Poudarek je na spoznavanju okolice, na primer sprehodi po gozdu in spoznavanje narave, krajši pohodi, izlet z gorsko policijo, itd. Počitniška hiša se lahko pohvali s športno dvorano, notranjim bazenom, tenis igriščem in nogometnim igriščem.

V program sta vključena tudi dva celodnevna izleta, na primer izlet v Lignano ob morje in ogled Udin. Tečajnike na izletih spremlja osebje počitniške šole.

Program aktivnosti tečajniki dobijo ob prihodu.

 • Junior Programme
 • spoznavanje Dolomitov in aktivnosti
 • 15 učnih ur tedensko
 • 2 tedna
 • dnevne in večerne aktivnosti
OSNOVNI PODATKI O TEČAJU
STAROST TEČAJNIKOVod 8 do 17 let
TRAJANJE TEČAJA2 tedna
STOPNJA TEČAJAA1-C1
NAJVEČJE ŠTEVILO V RAZREDU20
ŠTEVILO UČNIH UR POUKA NA TEDEN15

Za doplačilo se lahko udeležite tečaja angleškega jezika v kombinaciji z nogometom. Ta tečaj vključuje 12 učnih ur treniranja nogometa z akreditiranimi trenerji (FA in UEFA) nogometnega klub Tottenham Hotspur. Vsi nogometni navdušeni ob povratku prejmejo tudi sponzorsko opremo kluba Tottenham Hotspur ob povratku v Slovenijo.

Datumi začetka tečaja (tečaj + nogomet): 27.6. – 11.7. 2021
Starost tečajnikov 10. – 17.let

VZOREC URNIKA

Datumi tečajev v letu 2021

 • 26.6. – 11.7. 2021*
 • 11.7.-25.7.2021
 • 25.7.-8.8.2021

*tečaj v kombinaciji z nogometom je možen le v terminu od 26.6. do 11.7.2021

VZOREC URNIKA

PROGRAMCENA 2 TEDNA
Junior Programme Dolomiti1598 EUR
Junior Programme Dolomiti + Football1930 EUR

OPOMBA

Predvidena dneva odhoda/povratka sta sobota/nedelja. Točne informacije o odhodu/povratku vam bomo posredovali najkasneje 8 dni pred datumom programa.

Produkt: 3024ID

CENA VKLJUČUJE

 • pouk angleščine 15 ur na teden
 • program dnevnih aktivnosti
 • program večernih aktivnosti
 • en celodnevni izlet tedensko
 • nastanitev v več posteljni sobi (polni penzion)
STAROST TEČAJNIKOVTRAJANJE TEČAJASTOPNJA TEČAJANAJVEČJE ŠTEVILO TEČAJNIKOV V RAZREDUŠTEVILO UR POUKA NA TEDEN
od 8 do 17 let (tečaj v kombinaciji z nogometom: 10-17let)2 tednaA1 – C1 V ustrezno težavnostno stopnjo so tečajniki razporejeni na podlagi preizkusnega testa.2015

NASTANITEV

Tečajniki so nastanjeni v počitniški hiši v štiri do šest-posteljnih sobah s kopalnico. Zajtrk, kosilo in večerjo dobijo v jedilnici počitniške hiše, na celodnevnih ogledih in izletih pa za kosilo dobijo lunch paket ali voucherje (Luncheon Vouchers), ki jih uporabijo v različnih restavracijah in trgovinah.

Lokacija Šole na Zemljevidu