• Kompas d.o.o. Dunajska 117 1000 Ljubljana
  • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

S Kompasom na potovanje po jezikovno znanje!

V Kompasu že 52 let organiziramo jezikovna potovanja v tujino – se pravi, da so z nami na jezikovne tečaje potovali že mnogi, ki so danes že starši ali celo stari starši … Naše tečaje odlikuje izjemna kvaliteta, ki velja tako za organizacijo kot jezikovne šole.

Izjemna kvaliteta je standard

Od odhoda tečajnika do prihoda domov je naša prva skrb, da je vaša izkušnja na jezikovnih tečajih popolna.

Izberi jezik

Naše jezikovne šole so skrbno izbrane in preverjene s strani naših zaposlenih. Izberi svojo šolo in svoj željeni jezik.

Vedno na voljo, vedno dosegljivi

Kvaliteta in cena

V vseh teh letih smo si nabrali neprecenljive izkušnje in vzpostavili odlične kontakte, s katerimi lahko zagotovimo, da so jezikovni tečaji, ki jih predstavljamo v katalogu, dejansko kakovostni in vredni svoje cene. Zato se v današnjem času, v poplavi najrazličnejših ugodnih in »ugodnih« ponudb, lahko zanesete na naše znanje, izkušnje in korektno posredovanje informacij tudi tam, kjer sami le težko presodite, kakšna je določena jezikovna šola.

Izpolnite prijavnico

Lastnosti

Poleg pouka je pri šolah izjemno pomembna tudi lokacija

Zato sodelujemo samo s šolami, ki so na resnično odličnih lokacijah, v odličnih okoljih – ker le tako tečajnikom lahko ponudimo res izjemno doživetje.

Poznavanje jezikovnih šol

Jezikovne šole, ki jih predstavljamo v katalogu, odlično poznamo, redno jih obiskujemo, z njimi sodelujemo že vrsto let in tako lahko resnično spremljamo kakovost njihovega dela.

Izbrane šole z mislijo na slovenske tečajnike

Šole izbiramo premišljeno in z občutkom za potrebe slovenskih tečajnikov, ki imajo večinoma nadpovprečno jezikovno znanje, to pa pomeni, da potrebujejo resnično kakovostne šole.

Na jezikovni tečaj po nova doživetja

Obisk jezikovnega tečaja je za marsikoga velika prelomnica v življenju, pa tudi pomembna izkušnja drugačnosti. Bodite pripravljeni na nova doživetja.

Znanje jezikov vam bo omogočili biti uspešnješi

Zato dobro izkoristite vse možnosti in ne pozabite na to, da se jezika ne učite samo v učilnici – prednost jezikovnega tečaja v tuji deželi je ravno to, da ta jezik tam govorijo na vsakem koraku, torej se ga tudi vi lahko na vsakem koraku učite.

Video predstavitev šol

Oglejte si video predstavitve šol na Kompas Youtube, ki nazorno in živahno predstavljajo jezikovne tečaje in programe v tujini, vzdušje na šolah in doživljanje tečajnikov. Tako boste dobili vtis, kaj lahko pričakujete, kakšno je šolsko okolje, osebje itd.

Pomembna obvestila pred odhodom

Tečajnikom oziroma najstnikom in njihovim staršem pred odhodom pošljemo eno ali dve obvestili. Obvestila tečajniki in starši skrbno preberite, v obvestilih je namreč mnogo pomembnih napotkov in koristnih informacij, ki vam bodo olajšali pripravo pred odhodom.

Svetovanje

Več info v živo? Obiščite nas!

Za vse nadaljnje informacije nas lahko pokličete na 01 2006 1111, in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri tečaja in šole, ki sta za vas najprimernejša. Lahko pa pošljete tudi elektronsko sporočilo na vednozvami@kompas.si.

Naše poslovalnice