• Kompas d.o.o. Dunajska 117 1000 Ljubljana
 • Pon - Pet: 9:00 - 18:00

IH Malta – jezikovne počitnice z angleščino

Jezikovne počitnice na Malti

Izkoristite čas za odlične jezikovne počitnice z angleščino na sončnem otoku Sredozemlja. 

Kombinacija počitnic in učenja angleškega jezika v prikupnem mestecu St. Julians na Malti. Če iščete kakovostno izkušnjo učenja angleščine na sončnem otoku Sredozemlja, je jezikovna šola International House Malta pravi naslov. Pohvali se lahko z visokim nivojem storitev učenja jezikov, fantastičnim kadrom in z odlično pomočjo vsem tečajnikom, da v učilnici in izven nje doživijo angleščino.

Glavni del šole se nahaja v mestecu Swieqi, predmestju St. Juliana, ki je glavni turistični predel Malte. V neposredni bližini je peščena plaža, kino dvorana, nakupovalni center, kegljišče in dobesedno na stotine restavracij in lokalov, ki poskrbijo za vse okuse in so dostopne vsem žepom.

Šola je postavljena v očarljivo vilo, ki izžareva družinsko vzdušje. Prostori so popolnoma klimatizirani, vse učilnice pa so prostorne in svetla. Celotna akademska ekipa kot tudi uprava šole je za tečajnike na voljo na šoli, kjer poleg akademske pomoči nudijo tudi nasvete, kako najbolje izkoristiti čas na tem prelepem otoku.
Na dnevni ravni ponujajo izlete in aktivnosti. Za samostojno učenje imajo tečajniki na voljo čudovit vrt in teraso na strehi šole, kjer lahko uživajo tudi med odmori.

Ponujajo različne tipe nastanitev, od zelo priljubljene študentske vile Villa Belview, do manjših apartmajev, hotelov in gostiteljskih družin. Odločitev je vaša.

 • tečaji splošne angleščine: GE10 LITE, GE20, IE30
 • pestra izbira tečajev v dodatni ponudbi
 • Pouk & aktivnosti & izleti
 • 10, 20 ali 30 ur tedensko
 • 2 tedna
 • bogat program dopolnilnih aktivnosti
OSNOVNI PODATKI O TEČAJU
STAROST TEČAJNIKOVnajmanj 16 let
STOPNJE TEČAJEVA1-C2
NAJVEČJE ŠTEVILO TEČAJNIKOV V RAZREDU15
ŠTEVILO UČNIH UR NA TEDEN 10,20,30
UČNA URA TRAJA45 minut

TEČAJI SPLOŠNE ANGLEŠČINE

TEČAJ SPLOŠNE ANGLEŠČINE – GE 10 LITE (10 učnih ur na teden)

Opis

Tečaj je primeren za tečajnike z omejenim časom za učenje angleščine, hkrati pa je zelo primeren za tečajnike, ki bi želeli izkoristiti več prostega časa za raziskovanje bogate malteške kulture, hkrati pa bi želeli izpopolniti znanje in ostati v stiku z jezikom.

Vsak dan med tednom se lahko odločijo za priključitev k pouku splošne angleščine ali pouku aktivne uporabe angleščine (General english or fluency). Le z 10 učnimi urami na teden tečaj zagotavlja visoko prožnost za usklajevanje z drugimi obveznostmi – pa naj gre za vaše delo, družino, uživanje z drugimi tečajniki ali preprosto za raziskovanje Malte.

Predavanja trajajo 2 učni uri dnevno (1,5 ure na dan) bodisi splošne angleščine ali aktivne uporabe angleščine, kar skupno znaša 10 učnih ur na teden (7ur in 30 minut na teden).

TEČAJ SPLOŠNE ANGLEŠČINE – GE20 (20 učnih ur na teden)

Opis

Tečaj splošne angleščine so zasnovani tako da povezujejo učenje angleščine z uporabo le-te za reševanje vsakdanjih situacij.

Tečaj je odlična izbira, če želite nadgraditi svoje znanje angleškega jezika in združiti jezikovni tečaj s sproščujočimi in zabavnimi počitnicami.
Pouk obsega vse štiri jezikovne veščine poslušanja, branja, pisanja in govorjenja o različnih temah, ki jih uporabljamo v vsakodnevnih situacijah, kar vam bo omogočilo učinkovito sporazumevanje v različnih družbenih situacijah v angleščini.

Splošni tečaji so zelo priljubljeni, saj so zelo obsežni po tematikah. Zasnovani so tako, da omogočajo prijeten način pospeševanja uporabe angleškega jezika s pomočjo komunikativnega pristopa, ki vključuje vsa potrebna znanja, da lahko v kakršnihkoli okoliščini samozavestno govorite v angleščini.

Prejeli boste trdno podlago na področjih slovnice in besedišča, hkrati pa tudi korak naprej pri svobodni uporabi angleščine v sproščenem in prijetnem vzdušju. Velik poudarek je na govorjenju in poslušanju z npr. igranjem vlog, prijetnimi dejavnostmi, aktivnostmi… Tekom tečaja boste znotraj angleško govorečega sveta izpostavljeni različnim naglasom, kar vam bo dalo potrebne spretnosti posluha za pogovor z različnimi naglasi širom sveta.

TEČAJ SPLOŠNE ANGLEŠČINE – IE30 (30 učnih ur na teden)

Opis

Intenzivni tečaj najbolj popularen tečaj angleščine na šoli International House Malta. Zasnovan je tako, da omogoča dobro spoznavanje uporabne angleščine v sodobnem svetu. Pouk obsega vse štiri jezikovne veščine poslušanja, branja, pisanja in govorjenja o različnih temah, ki jih uporabljamo v vsakodnevnih situacijah, kar vam bo omogočilo učinkovito sporazumevanje v različnih družbenih situacijah v angleščini. Namen tečaja je pridobitev ali nadgradnja znanja angleščine na vseh omenih področjih. Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali je vaše znanje na izjemno napredni ravni, vas razvrstijo v skupino, kjer je znanje tečajnikov znotraj skupine homogeno.

Intenzivni tečaji so najbolj priljubljeni in najobsežnejši po obravnavanih tematikah ter terjajo visoko izpostavljenost angleščini z namenom najhitrejšega napredka za dosego višje stopnje znanja. Tečaj je zasnovan, tako, da tečajniki obravnavajo širok spekter tematik sodobne angleščine, zaradi povečanega števila učnih ur pa vam daje največ možnosti za vadbo uporabne angleščine, poslušanja, pisanja in branja. Obsega 30 učnih ur na teden. Ne osredotočajo se le na slovnico in besedišče temveč predvsem na izgovorjavo ter intonacijo, ki sta pomembnejša dela, ki pomagata k aktivni uporabi angleškega jezika.

Tečaj je možen tudi v kombinaciji 20 učnih ur na teden v skupini in 10 individualnih učnih ur na teden (tečaj: CI30)

TEČAJI V DODATNI PONUDBI

TEČAJI ZA OPRAVLJANJE IZPITOV: CAMBRIDGE (CAE, FCE, PET, KET, BEC),IELTS, TOFEL AND TOEIC

Priprava na CAMBRIDGE (CAE, FCE, PET, KET, BEC) IELTS, TOFEL AND TOEIC izpite obsega vsa področja: branje, pisanje, poslušanje, govor, slovnica ter besedni zaklad. Pouk je usmerjen v pridobivanje znanja, potrebnega za uspešno opravljanje izpita. Znanje kandidata redno preverjajo z vmesnimi izpiti, tako nadzorujejo napredek ter ugotovijo, na katerih področjih je potreben poseben poudarek. Prijavnina ter vsi drugi stroški teh priprav bodo dodani k paketni ceni. Minimalno število učnih ur je deset na teden. Če potrebujete opravljen izpit angleščine zaradi emigracije, vpisa na univerzo, napredovanja v službi, ali pa preprosto sami zase, potem vam IH Malta lahko pomaga. Šola se lahko pohvali z učitelji, z dolgoletnimi izkušnjami poučevanja vseh najbolj uveljavljenih mednarodnih izpitov za opravljanje izpitov, vključno z Cambridge FCE, CAE and PET exams, IELTS, TOEIC, TOFEL and BEC. Tečaji so metodični in ravno prav strogi, da omogočajo najvišjo stopnjo napredka. Ne samo, da bomo izboljšali vaše znanje angleščine, posvetili se bomo tudi samemu opravljanju izpita, pripravili vas bodo na vprašanja, kako na njih odgovarjati, ter kako si razporediti čas.  Učitelji vas bodo podučili in vodili skozi vse aspekte izpita.

Jezikovna šola IH Malta in na voljo družinske programe za vse družine, ki bi želeli združiti počitnice z učenjem angleščine.

Na voljo imajo različne pakete, ki vključujejo tečaj in opcijsko nastanitev. Paketi vključujejo 20 učnih ur v skupinag GE20 za odrasle in 20 učnih ur v skupinah za otroke, učno gradivo, potrdilo o opravljanju tečaja, transferje od/do letališče in poročilo o opravljenem tečaju.

Cene so v času visoke sezone (1.6. do 31.8.) višje.

PROGRAMcena na teden NIZKA sezona (1 ODRASEL + 1 OTROK)dodaten tedencena na teden VISOKA sezona (1 odrasel + 1 otrok)dodaten teden v visoki sezoni
DRUŽINSKI paket brez nastanitve320 EUR240 EUR450 EUR240 EUR

Na šoli izvajajo tudi možnost individualnega pouka ali pouk le z dvema tečajnikoma. Velikokrat tečajniki kombinirajo individualne ure s skupinskimi. Pri individualen tečaju lahko izbirate obravnavano tematiko.

PROGRAMCena na učno uro/nizka sezonaCena na učno uro/visoka sezona
Splošna angleščina 1:140 EUR50 EUR
Splošna angleščina 2:135 EUR45 EUR
Strokovna angleščina45 EUR55 EUR

Na šoli izvajajo skupinske tečaje s posebnimi tematikami.

Izbirate lahko med:

 • angleščina in delo v turizmu (Tourism-Hospitality-Bars-Restaurants)
 • poslovna angleščina
 • angleščina in strojništvo
 • angleščina in medicina
 • angleščina in managerji
 • angleščina in tehnika
PROGRAMcena na teden 10učnih ur /nizka sezonadodatni teden/nizka sezonacena na teden 10 učnih ur/visoka sezonadodatni teden/visoka sezona
TEČAJI ZA POSEBNE NAMENE160 EUR120 EUR225 EUR120 EUR

Datumi tečajev 

 • vsak ponedeljek
PROGRAMcena na teden-nizka sezonacena na teden – visoka sezona
GE1090 EUR130 EUR
GE20160 EUR225 EUR
IE30220 EUR285 EUR
CI30500 EUR575 EUR
 • Obvezno doplačilo prijavnina:  37.50 EUR (tečaji do dva tedna), 75 EUR (tečaji daljši od dveh tednov)
 • Obvezno doplačilo Eco Taksa: 0.50 EUR na noč (do maksimalno 5EUR)
 • Opcijsko doplačilo: zavarovanje na licu mesta (gurd.me): 1.60 EUR na dan
 • VISOKA SEZONA: od 1.6. do 31.8.
Starost tečajnikovtrajanje tečajaStopnja tečajaNajvečje število tečajnikov v razreduŠtevilo učnih urUčna ura traja
najmanj 16 letnajmanj 1 tedenA1 – C2 V ustrezno težavnostno stopnjo so tečajniki razporejeni na podlagi preizkusnega testa. Začetniki se lahko prijavijo le na posebej navedene datume.15 10, 20 ali 3045 minut
VRSTA NASTANITVECENA NA NOČ/nizka sezonaCENA NA NOČ/visoka sezona
BELVIEW štiriposteljna soba25 EUR35 EUR
BELVIEW triposteljna soba30 EUR40 EUR
BELVIEW dvoposteljna soba35 EUR45 EUR
BELVIEW enoposteljna soba45 EUR65 EUR
PRI DRUŽINI (2-4 posteljna soba), polpenzion30 EUR45 EUR
PRI DRUŽINI enoposteljna soba, polpenzion45 EUR65 EUR
PRI DRUŽINI enoposteljna soba s kopalnico, polpenzion60 EUR80 EUR

NASTANITEV

 POČITNIŠKA HIŠA VILLA BELVIEW

Počitniška nastanitev Villa Beliew je prenovljena vila, ki je idealna za počitnice in tečajnike, ki želijo izkoristiti udobno, čisto in cenovno ugodno nastanitev na Malti. Oddaljena je le 7 minute peš stran od šole (zemljevid spodaj).
Vila Belview ima veliko enoposteljnih, dvoposteljnih, troposteljnih in štiri posteljne sobe s skupno veliko in dobro opremljeno skupno kuhinjo in jedilnico. Pohvali se lahko tudi z veliko dnevno sobo in TV- salonom ter veliko teraso na strehi. Vse sobe so zelo svetle, prostorne in imajo velike balkone. Cena vključuje tedensko čiščenje in menjavo posteljnine. Na voljo je tudi pralnica.

Vključene storitve:

Brezplačen brezžični internet
Brezplačna televizija (Android)
Pralni stroj
Opremljena moderna kuhinja in jedilnica
Dnevna soba in TV-salon
Terasa na strehi
Pomoč na letališču in pri transferjih
24 urna nujna podporna storitev
Pomoč pri načrtovanju in organizaciji prostega časa

 

NASTANITEV

GOSTITELJSKA DRUŽINA 16+

Gostiteljske družine se nahajajo od 3 do 20 minut stran od šole peš ter v bližini peščene plaže Sv. Jurija (St. George’s), restavracij, trgovin in glavnega avtobusnega terminala. Tečajniki lahko izbirajo med več posteljnimi sobami in enoposteljnimi sobami, z zasebnimi ali skupnimi kopalnicami.

Vse gostiteljske družine so preverjene in govorijo odlično angleščino.

Prevoz do Malte si organizirate sami – potovanje poteka individualno, seveda pa vam lahko poiščemo letalske povezave tudi mi.  Potovanje naj bo načrtovano tako, da boste do nastanitve prispeli v nedeljo (tečaj se prične v ponedeljek) in odšli v soboto, dan po zaključku tečaja.

Lokacija Šole na Zemljevidu